Ön offline van

Anico Készházak  Auchan Korzó Fót

Térképen
{{ $t(selectedDay.label) }}
  • {{ $t(key) }}

Az ANICO Készházak Kft-vel az Álomotthon álma válik valóra!Az ANICO Készházak Kft által épített készházak nem csak épületek, hanem otthonok, ahol minden nap egy új, boldog fejezet kezdődik.

Készház technológia - életen át tartó megtakarítás!

Az innovatív készház technológia, amelyre ezek az otthonok épülnek, nem csak időt takarít meg az építkezés során, hanem egy életen át tartó megtakarítást is garantál.

A kimagasló hőszigetelési tulajdonságoknak köszönhetően a fűtési és hűtési költségek jelentősen alacsonyabbak, ami minden hónapban a pénztárcátokat kíméli.

 

A beköltözés pillanata szó szerint olyan, mint amikor egy álom valósul meg.

 

Technikailag is TOP-on!

A hőszivattyús fűtés, klimatizált terek, és az optimalizált üzemeltetési technológia mind hozzájárulnak az otthonotok kényelméhez és fenntarthatóságához. Minőségi burkolatok, és prémium nyílászárók biztosítják, hogy a családi fészek nem csak kényelmes, hanem esztétikailag is vonzó legyen.

 

Egy ANICO Készház nem csak egy ház, hanem egy életre szóló befektetés a családi boldogságba!

Tedd meg az első lépést álmaid otthona felé az ANICO Készházak Kft-vel, ahol a minőség és a családi értékek találkoznak.

 

A LemezCentrum Kft. 1992 óta aktív részese az építőiparnak a keleti régióban. Gyártás és forgalmazás terén egyaránt nagy tapasztalattal rendelkezik, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint visszatérő vásárlóink elégedettsége. Trapéz és cserepeslemezeink a legkeresettebb termékeink közé tartoznak, köszönhetően a széleskörű felhasználási lehetőségeknek. Trapézlemezeink tetőlemezként, vagy falra szerelve is alkalmazhatók, de felhasználják kapukhoz, kerítésekhez is. Acélkerítés elemünk könnyű, de tartós, esztétikus és gyorsan felszerelhető. Remek alternatívája a hagyományos léckerítésnek, és egyik legnagyobb előnye vele szemben, hogy nem igényel karbantartást.

Ezek az acéllemezből készült elemek hosszú éveken át ellenállnak az esőnek, szélnek, erős napsütésnek, fagynak. Ha a lemezek mégis megsérülnek, leszerelésük, cseréjük gyorsan és könnyedén elvégezhető. A vevő kérésére a felmérést és a felszerelést tapasztalt kollégáink végzik, és ha kell, kiszállítást is vállalunk, az egész ország területére.

Lemeztermékeink számos színnel és mintázattal rendelhetők. A lemezanyagok felülete hagyományos tüzihorganyzással, fényes és matt festéssel, vagy kétféle fa mintázatú borítással van ellátva, és igény szerint bármilyen lemeztermék előállítható az egyes borítású lemezekből.

A hagyományos lemeztermékek mellett szendvicspanelek, szelemenek, élhajlított elemek, és a felszereléshez, alkalmazáshoz elengedhetetlen kiegészítők állnak a kedves vásárlók rendelkezésére.