Ön offline van

Fressnapf  Auchan Korzó Fót

FRESSNAPF - Fot
  • Otthon, kert, kisállat
Térképen
{{ $t(selectedDay.label) }}
  • {{ $t(key) }}


 A Fressnapf Áruház szakképzett csapata sok szeretettel várja Önt és kedvenc háziállatát!
Miért érdemes Hozzánk betérni?
Európa vezető hobbiállat-eledel és -felszerelés üzletláncaként ma már 50 áruházunk van szerte az országban.
Kínálatunkban az ismert kereskedelmi márkák mellett a „saját márkás” Fressnapf termékek színes palettája is megtalálható az alacsony árfekvéstől a szuperprémium kategóriáig.
Széles választékot kínálunk az állateledeleken kívül a nyakörvek, pórázok, kutya- és cicajátékok, cicabútorok, cica WC-k, szállítóboxok, ketrecek és kalitkák területén is, csak hogy néhányat említsünk. Sőt az olyan különlegességek sem hiányoznak polcainkról, mint a logikai játékok, kutyaparfüm, kutyapelenka vagy a macskák számára készült ásványvíz.
Kedvező áraink és széles választékunk azonban valószínűleg nem lenne elég a sikerhez: állatszerető, jól felkészült eladóink azok, akik tanácsaikkal és szakértelmükkel igazán kellemessé és egyszerűvé teszik a vásárlást.
Hiszünk abban, hogy állat és gazdi között valódi partneri viszony van, és mi ehhez a viszonyhoz szeretnénk megadni a lehető legtöbb segítséget. Házi kedvenceinknek annyi jót köszönhetünk. Igazán a legjobbat érdemlik tőlünk.
Kattintson a linkre és nézze meg a Fressnapf aktuális akciós ajánlatait!
https://www.fressnapf.hu/akciok/
Ajándékkártya: Tetszőleges összeggel feltölthető ajándékkártya vásárolható az üzletben. https://www.fressnapf.hu/ajandekkartya/
Fressnapf klub: Értesüljön elsőként akcióinkról, legyen Ön is Fressnapf Klub tag! https://www.fressnapf.hu/regisztracio/
 Fressnapf egészségközpont: Állatgyógyászati készítmények a Fressnapf-ban! http://www.fressnapf.hu/egeszsegkozpont/
 Fizetési módok: készpénz és bankkártya